STIGA - Mantra Control

NOVINKASTIGA 2023 Mantra Control je velmi lehký potah, se kterým se snadno hraje. Doporučili bychom ho hráčům, kteří ... Celý popis

SKLADEM

STIGA 2023
Mantra Control je velmi lehký potah, se kterým se snadno hraje. Doporučili bychom ho hráčům, kteří používají potah Innova Ultra Light, který se přestal vyrábět.
Mantra obsahuje ve své povrchové vrstvě více přírodního kaučuku, a proto potah vydrží déle.
Mantra Control je dokonalou volbou pro hráče, kteří chtějí zlepšit svou hru a vyvinout větší přesnost a kontrolu. Tento potah je vhodný zejména pro ty, kteří si chtějí koupit svou první kompletovanou závodní pálku.
Potah je navržený ve Švédsku a vyrobený v Japonsku
Upgradujte svou hru ještě dnes s novou úrovní ovládání a rotace!

• Tvrdost houby 45 stupňů pro lepší cit a kontrolu v každém úderu.
• Dlouhá životnost díky kombinaci přírodního a syntetického kaučuku.
• Pomáhá při rozvoji herních technik.
• Lehká ve srovnání s jinými potahy na trhu.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12002308
Rotace: 96
Rychlost: 84
Kontrola: 80
Tvrdost: střední
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit