STIGA - Taška Padel Court

NOVINKAPraktická padelová taška s čistými liniemi ve skandinávském stylu. STIGA Padel Bag Court nabízí dostatek ... Celý popis

SKLADEM

Praktická padelová taška s čistými liniemi ve skandinávském stylu.
STIGA Padel Bag Court nabízí dostatek místa pro vše, co si potřebujete vzít na padelový kurt, díky svým chytrým možnostem uložení. Taška má velkorysý a snadno přístupný hlavní oddíl s prostorem pro všechny vaše věci. Má také izolovanou přihrádku, která chrání vaše rakety před měnícími se teplotami a zajišťuje, že zůstanou v nejlepším stavu. Na horní straně tašky je praktická vnější přihrádka pro uložení smartphonu, klíčů a dalších cenností. Tato stylová taška má také oddělenou přihrádku na boty s dobrou ventilací a dalších šest užitečných přihrádek na míče, oblečení, láhev s vodou a další sadu. Tašku můžete nosit za ucho nebo ji nosit jako pohodlný batoh s nastavitelnými ramenními popruhy. Je vyrobena z odolného nylonového materiálu a je dodávána v klasické černé a bílé barvě.
STIGA Padel Bag Court vám nabízí nejlépe vypadající tašku na padelovém kurtu se spoustou přihrádek na vše, co potřebujete!

Nejlepší vlastnosti:
- Klasický, minimalistický skandinávský design jako vaše padelové rakety STIGA. Je tu spousta místa pro všechny vaše věci.
- Prostor pro celkem 8 přihrádek, 1 v každé vnější přihrádce + 6 ve střední přihrádce.
- Důmyslná kapsa na váš smartphone, peněženku atd.
- K dispozici je šest přihrádek pro vaše rakety, míčky, oblečení a další sadu.
- Odvětrávaná přihrádka, aby vaše boty byly dobře větrané.

- Tašku lze také přeměnit na pohodlný batoh s nastavitelnými ramenními popruhy.
- Rozměry 56 x 34 x 29 cm.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12952401
Váha: 0.5 kg
Balení: 1 ks
Materiál: polyester 1680D
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit