DONIC - Defplay Inner Carbon

NOVINKAKolekce DONIC 2024 DONIC DEFPLAY INNER CARBON je inovativní obranné prkno se syntetickou vnitřní karbonovou ... Celý popis

SKLADEM

Kolekce DONIC 2024

DONIC DEFPLAY INNER CARBON je inovativní obranné prkno se syntetickou vnitřní karbonovou vrstvou. Podobně jako WHIPER INNER CARBON má dvě vrstvy Hyramid Carbon obklopující vnitřní dřevěnou dýhu Kiri. Existují však dva klíčové rozdíly, které odlišují DEFPLAY INNER CARBON. Za prvé, jeho vnitřní dýha je o 0,4 mm tenčí, za druhé je velikost hlavy prkna o něco větší, což má za následek zvětšený sweetspot. Tyto faktory přispívají k nižším vibracím a výrazně lepší kontrole. Hyramid Carbon navíc poskytuje nezbytnou údernou sílu pro útoky moderních obranných hráčů.

Technologie: 7 vrstev Kiri (vnitřní), Ayous (2+6), Hyramid Carbon (3+5), Limba (1+7, vnější)
Charakter: vynikající kontrola, citlivý, diskrétně dynamický
Doporučení: pro moderní defenzivní hráče, kteří chtějí překvapit útočnými údery

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 14102402
Rychlost: 60
Kontrola: 93
Váha: 90 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit