STIGA - Inspira Hybrid Carbon

NOVINKASTIGA 2023 Inspira Hybrid Carbon je optimálně vyvážené prkno pro ofenzivní hráče. Speciálně upravené ... Celý popis

SKLADEM

STIGA 2023

Inspira Hybrid Carbon je optimálně vyvážené prkno pro ofenzivní hráče.
Speciálně upravené karbonové vrstvy vytvářejí zcela nový zážitek a pocit při dotyku s míčkem. Hybrid Carbon obsahuje dvě vrstvy karbonu a pět vybraných dýh, jejich synergie vytváří vyšší odraz při zachování pružnosti. Hybridní materiál se nachází přímo pod vnější vrstvou dýhy Koto, nabízí vynikající kontrolu a zároveň poskytuje značnou sílu při vašich úderech.

Toto spojení vnější vrstvy a karbonu prodlužuje dobu kontaktu mezi míčkem a potahem (doba setrvání) a poskytuje vám větší kontrolu a lepší pocit během kritických okamžiků hry a tvrdých výměn.
Hybrid Carbon je dynamické prkno, které se snadno ovládá. Je vhodné pro hráče, kteří chtějí vyvinout tlak na soupeře svými vlastními údery.

• Dobře vyvážené, útočné prkno pro nepřekonatelný cit a rychlost - preferovaná volba špičkového čínského hráče Yuan Licen.
• Kombinace lehkého, vysoce pevného karbonového vlákna vytváří vynikající pocit, sílu a flexibilitu.
• Ideální pro ty, kteří chtějí tlačit na soupeře silnými údery.
• Rukojeť s povrchovou strukturou pro lepší držení.
• Lakovaný povrch.
• Nadčasový design STIGA s čočkou z nerezové oceli.
• Vyvinuto ve spolupráci s předními švédskými a čínskými hráči.
• Hmotnost: 90 +/-5 g.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12102305
Rychlost: 95
Kontrola: 66
Váha: 90 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit