BUTTERFLY - Timo Boll 30th Anniversary

NOVINKALimitovaná kolekce prkna Timo Boll 30th Anniversary Legendární Timo Boll již 30 let důvěřuje vysoké kvalitě ... Celý popis

SKLADEM

Limitovaná kolekce prkna Timo Boll 30th Anniversary

Legendární Timo Boll již 30 let důvěřuje vysoké kvalitě prken Butterfly ALC, které byly vyrobeny a přizpůsobeny jeho specifickým požadavkům. Prkno Timo Boll ALC se od roku 2008, kdy jej začal Timo používat, stalo klasikou, a stále patří mezi nejprodávanější dřeva na trhu.
Toto speciální limitované jubilejní prkno s názvem Timo Boll 30th Anniversary oslavuje 30 let tohoto hráče u značky BUTTERFLY. Dřevo obsahuje dvě vrstvy Arylate karbonu (ALC) a vyznačuje se vlastnostmi, které známe od těchto prken: dynamika, stabilita, kontrola míčku a oblíbený pocit ALC, který umožňuje všestranné variace rotace. Právě těmi se Timo Boll nejvíce proslavil.
Toto jubilejní prkno má navíc držátko vyrobené z měkkého materiálu G-Fless, který jen umocňuje úžasný pocit při hře.
Výroční vydání přichází v krásně navržené sběratelské krabičce a brožurou, která pojednává o kariéře této německé superstar.

Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Timo Boll 30th Anniversary nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy.
Vyrobeno limitované množství kusů - sběratelská edice.
Maximální počet na zákazníka: 1 prkno

Držátko: konkávní (FL)
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 89 gramů
Vrstvy: 5 + 2 ALC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.8 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102301
Rychlost: 96
Kontrola: 66
Váha: 89 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit