BUTTERFLY - Ovtcharov Striker

NOVINKAButterfly Ovtcharov Striker je útočně orientovaná raketa určená pro ambiciózní sportovce se zkušenostmi se ... Celý popis

SKLADEM

Butterfly Ovtcharov Striker je útočně orientovaná raketa určená pro ambiciózní sportovce se zkušenostmi se stolním tenisem. Pálka má na obou stranách potah Butterfly Lagnus (schválený ITTF pro soutěže) s tloušťkou houby 1,7 mm. Potah má střední rychlost a vyznačuje se výraznou přilnavostí a mírnou lepivostí, což umožňuje hráči vyvinout maximum rotace do úderu.
Prkno Striker se skládá z pěti dřevěných dýh zajišťující vyvážení mezi střední rychlostí a výbornou kontrolou.
Ovtcharov Striker je ideální volbou pro středně pokročilé hráče se zálibou v útoku, ale i univerzální hře.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10202402
Rotace: 82
Rychlost: 75
Kontrola: 90
Tvrdost: střední
Váha: 0.2 kg
Vrstvy: 5
5
Balení: 1 ks

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit