andro - Rasanter C53

Potah z kolekce andro 2022 Potah vyrobený kombinací zcela nové vrchní gumy a osvědčené houby Energy Cell. ... Celý popis

SKLADEM

Potah z kolekce andro 2022
Potah vyrobený kombinací zcela nové vrchní gumy a osvědčené houby Energy Cell. Speciální geometrie vroubků s vloženým tlumičem, který neutralizuje příchozí topspin a zlepšuje kontrolu. Houba Energy Cell o tvrdosti 53 stupňů zvyšuje rychlost a dynamiku. Vhodný na kontratopspinovou hru.
Pomalejší verzi tohoto potahu můžete nalézt pod názvem Rasanter C48.

Výrobce: andro
Kód zboží: 15002202
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit