BUTTERFLY - Upgrade z Professional na Amicus Prime

Vylepšete váš robot Amicus Professional na nejnovější Amicus Prime. S touto jednoduchou sadou se snadnou ... Celý popis
SKLADEM

Vylepšete váš robot Amicus Professional na nejnovější Amicus Prime.

S touto jednoduchou sadou se snadnou instalací poskytněte svému starému modelu robota Amicus stejnou funkčnost jako špičkový Amicus Prime. Ovládejte svého aktualizovaného robota pomocí dodaného tabletu Android, který se bezdrátově připojí k vašemu robotovi. Připojte se k síti Wi-Fi a sdílejte cvičení s přáteli nebo aktualizujte software a firmware, abyste opravili chyby a přidali nové funkce.

Poutavé vizuální rozhraní Prime poskytuje boční pohled a diagramy pohledu shora na všechny výstřely robota spolu s rychle dešifrovatelnými informacemi o typu rotace, množství rotace, rychlosti míče, pořadí a umístění a výšce až pro 10 různých úderů.

Jakmile budete mít robota vyladěného podle svých specifických potřeb, uložte vše pro rychlé vyvolání. Tablet vám poskytuje úložiště pro prakticky neomezený počet kombinací a úložiště můžete navýšit pomocí karet micro SD.

Tato upgradovací sada se skládá ze snadno instalovatelné konvertorové krabice, která se připojuje k sériovému portu vaší základny. Obsahuje Prime Tablet s držákem na tablet, dálkovým spínačem, uživatelskou příručkou a nabíječkou. Po připojení ovládejte svého robota pomocí předinstalované aplikace Amicus a spusťte/zastavte cvičení a upravte frekvenci míče pomocí přiloženého dálkového spínače.

Pokud chcete nejlepšího pingpongového robota, je to on - Butterfly Amicus Prime.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10751206
Váha: 5 kg
Balení: 1 ks
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit