Exacto - Time Out

NOVINKAElektronické počítadlo Exacto TIME OUT vám přesně odpočítá délku 60 vteřin, což je čas na Time Out nebo ... Celý popis
SKLADEM

Elektronické počítadlo Exacto TIME OUT vám přesně odpočítá délku 60 vteřin, což je čas na Time Out nebo přestávku mezi sety.
Bylo vyvinuto ve spolupráci s komisí rozhodčích ČAST.
Využívá displeje na všech čtyřech stranách, aby na něj viděli všichni.
Ovládání je velmi jednoduché. Pouze se zapne kolíbkovým vypínačem, který spustí odpočítávání 60 vteřin (délka Time Outu nebo přestávky mezi sety).
Velmi důležitá je i hmotnost a to pouhých 1205 gramů.
Bylo pamatováno i na prostor pro sponzory nebo logo družstva, který je ve spodní části počítadla vedle písmene 'T'.
Počítadlo je možné dobíjet pomocí nabíječky na mobilní telefony z konektorem USB-C. Dvoumetrový kabel USB-C je součástí balení.
Díky Li-Ion baterii o kapacitě 3200mAh, můžete na jedno nabití počítadlo použít až 100 krát.
Počítadlo je ve spodní části opatřeno ochranou proti poškrábání stolu.

Rozměry:
Šířka: 180 mm
Výška: 275 mm
Hloubka: 180 mm
Hmotnost: 1.205 g
Provozní teplota 0 - 35®C

Výrobce: Exacto
Kód zboží: 51822401
Váha: 1.21 kg
Balení: 1 ks
Materiál: plast
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit

Podobné produkty