DONIC - Original Carbospeed

This is the quickest model in the new blade series. In its construction it is similar to the Waldner Legend Carbon, ... See More

IN STOCK

This is the quickest model in the new blade series.
In its construction it is similar to the Waldner Legend Carbon, but differs slightly because of its somewhat thicker inner ply in combination with a high class Hinoki outer play.
It is a very fast carbon blade with great stiffness and almost impossible to break. Despite the high speed the blade is great fun to play with.
For all out attackers with hard top-spins who prefer to counter-attack.

Brand: DONIC
Item code: 14101241
Speed: 100
Control: 58
Weight: 90 g
Layers: 5+2
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh