BUTTERFLY - Glayzer

NEWBUTTERFLY 2023 High-Performance rubber combining power and stable trajectory Grey Spring Sponge X is applied to ... See More

IN STOCK

BUTTERFLY 2023
High-Performance rubber combining power and stable trajectory

Grey Spring Sponge X is applied to Glayzer. Power, generated by spin, is brought to the stroke. Also, a stable trajectory is made possible thanks to the combination of a top sheet which possesses the ideal feeling of holding the ball, and the strengthened abrasion resistance of the surface adopting Spring Sponge X with a hardness at 38 degrees. Thus, this rubber provides players of wider ranging levels the joy to execute powerful top spin strokes from both forehand and backhand, focusing on spin and counter-attacking play.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10002301
Spin: 99
Speed: 100
Control: 78
Hardness: medium
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh