DONIC - Original Senso Carbon

The original blade used by the reigning European Champion! A unique new ply formation with two separate inner plies, ... See More

IN STOCK

The original blade used by the reigning European Champion!

A unique new ply formation with two separate inner plies, two carefully glued Ayous plies - treated and glued at high temperature and at top pressure before being cooled before the next stage of production. This forms the core. These plies are surrounded by two carbon plies to give the blade stability and the necessary hardness.
The purpose of these procedures is to maximise the

Brand: DONIC
Item code: 14101404
Speed: 89
Control: 66
Weight: 90 g
Layers: 6+2
Pcs: 1 pcs
Material: Blade
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh