Victas - VJC > 07 Sticky Extra

VJC > 07 Sticky Extra is a modern hybrid rubber made by VICTAS. Thanks to the new, harder Japanese sponge texture, the ... See More

IN STOCK

VJC > 07 Sticky Extra is a modern hybrid rubber made by VICTAS. Thanks to the new, harder Japanese sponge texture, the rubber is a perfect combination of control and speed. Hard-hit balls with great acceleration deliver tons of speed which will put your opponent under enormous pressure. The Chinese, slightly sticky top sheet of VJC > 07 Sticky Extra opens up a new dimension of spin and unbelievable serve-and-return quality and control in blocking.

Brand: Victas
Item code: 30001902
Hardness: hard
Weight: 0.1 kg
ITTF: yes

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh